Начало / За нас
приятелство

За нас развитието на децата е мисия

Занималня Тиара предлага отлични педагози и уютна обстановка.

Разполагаме с пакет от дейности:

  • Учебна занималня за деца;
  • Лятна занималня;
  • Клуб по дебати;
  • Курс по английски език;
  • Ментална аритметика;
  • Курс за скоростно четене;
  • Курс за бързо запаметяване;
игри за деца

Всички занимания предлагат широка гама за допълване и развиване качествата у децата. Всяка дейност в Академията е добре планирана и усъвършенствана така, че да отговори на потребностите за всяка възрастова група деца, всеки интерес или потребност.

Академия за обучение „Тиара“ разполага с голяма база разположена в двуетажна къща. Има обособени 4 учебни зали, уютно подредени и декорирани, за да се чувстват децата комфортно.

Академията разполага със собствен двор, където децата прекарват време в игри, групови занимания или четат книга, заобиколени от комфортна среда.

В Академия за обучение „Тиара“ работят професионалисти, ангажирани с емоционалното, социално и интелектуално развитие на децата, защото всички ние вярваме, че ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ и всеки ресурс, време и ангажимент е оправдан.

Нашият екип

Диляна Станчева

Диляна Стaнчева

Казвам се Диляна Станчева. Определям себе си като щастлив човек. Завършила съм Природоматическа гимназия „Акад. Никола Обретенов", град Разград. Живяла и израснала в малкия град се научих да търся постоянно възможности за развитие, без ограничения.

По време на тийнеджърските си години бях зам.областен координатор на младежката структура Български червен кръст в Разград. Това постави началото на неуморната ми амбиция да търся доброто у хората, да помагам и да се чувствам жива от това. Продължих образованието си в Бургаски свободен университет. Завърших специалност ПРАВО. Научих себе си на уроците, за които ме „готвеше" съдбата. Правото да учуш, да се развиваш, да търсиш правдата са мотовацията ми и днес.

Запонах своя трудов опит в местно НПО в Разград. Натрупах опит за работа с хора, работа с институции, работих с човешки съдби и помагах (някои тъжни, други мотивиращи). През 2018г. завърших Българско училище за политика „Димитър Паница". Придобих умения да говоря публично, да презентирам, да дискутирам. Създадох контакти, връзки, сбъднах поредната си мечта и доказах на себе си, че мога.

Така до днес, когато реализирам поредния си проект "ТИАРА" - смисълът на моето усъвършенстване, моята кауза. Започнах с малки стъпки, плахо, до днес когато името на Академията е добре познато в град Русе, където развиваме свой собствен бранд. Да работиш това, което обичаш е превилегия в днешни дни. Аз не само обичам работата си, аз кипя в нея, зареждам се от децата и не спирам да търся начини, чрез които да им предложа алтернативни стъпки, за да доказват собствените си умения.

Децата са нашето бъдеще и аз вярвам в това, вярвам във всяко дете прекрачило прага на Академията. Щастливо омъжена съм. Имам прекрасна дъщеря и невероятен съпруг, родители които вярват в мен, верни приятели, прекрасни колеги и куп любитни детски очи, които всеки ден ме питат: „А сега какво ново ще научим?"

Боряна Василева

Боряна Василева

Казвам се Боряна Василева и съм част от екипа на Академия за обучение ТИАРА от 4г. Завършила съм икономическа специалност към Пловдивския университет. Длъжността която заемам в ТИАРА е Организатор работа с клиенти.

Работата с деца и комуникацията с родителите ми доставя истинско удоволствие Моята мисия е да работя за развитието на децата, чрез предлагане на интерактивни методи за тяхното емоционално i социално развитие. Вярвам, че децата са нашето бъдеще и всеки ресурс в тяхното образование е оправдан.

Омъжена съм и имам две дъщерички на 11г и 7г. Обичам да прекарвам време с приятелите и семейството си.

Азизе Ахмедова

Азизе Ахмедова

Казвам се Азизе Ахмедова. През 2014г. завърших Русенски университет „Ангел Кънчев", специалност Математика и инфотматика. Квалификация Учител по математика, информатика и информационни технологии. През 2015г. Придобих магистърска степен по специалност Информационни технологии в обучението по математика и информатика, квалификация Магистър учител по Математика, информатика и информационни технологии.

През 2018г.започнах работа в Академия за обучение „Тиара". Работата с деца е моята мотивация да бъде креативна, всеотдайна и да им предлагам алтернативни възможности за иновативни начини на учене. В Академията имам възможност да разгърна своя потенциал без граници, за да доказвам на себе си, на екипа и на децата уменията си. Най-ценно в работата ми е да виждам успехите на децата. Това е най-голямата награда: да знаеш, че си допринесъл детето да бъде знаещо и уверено.

В Академия „Тиара" срещнах не само екип, а приятели. Щастливо омъжена съм и майка на две прекрасни момчета. Себе си мога да определя като: упорита и всеотдайна.

Антония Дакова

Антония Дакова

Казвам се Антония Дакова и съм част от екипа на Академия за обучение „Тиара“. Средното си образование съм завършила в Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ град Русе. След това продължих в Русенски университет „Ангел Кънчев“ със специалност бакалавър „Български език, история и литература“. Като практическа част имах достъп до Регионален исторически музей гр. Русе и сертификат за онлайн обучение към Клет.

За мен като учител е много важно подрастващото поколение да бъде грамотно и образовано, да познава българската култура и история. Четящите деца са можещи деца. Според мен е задължително да приучим децата да четат, както български автори, така и чужди. Четенето на книги, енциклопедии и други писмени източници влияе добре на речниковия запас и общата култура. Държа връзката и комуникацията между учител и ученик да е активна, дори и да не става въпрос за учебния материал. Децата прекарват голяма част от времето си с нас и мисля, че ние сме хората след родителите, които могат да окажат подкрепа и разбиране, когато са с нас.

Аз съм омъжена и имам дете на 5 години. За себе си смятам, че съм добър и отговорен родител, който балансира добре между работата и семейния живот. Със своите знания и компетентност мисля ,че бих била полезна на всички деца които се обучават при нас. В мое присъствие децата ще намерят учител и приятел.

Александрина Димитрова

Александрина Димитрова

Завършила средно образование в СМУ „Панайот Пипков” гр. Плевен със специалност цигулка. Продължава обучението си в НМА „Проф. Панчо Владигеров” гр. София с бакалавър по специалността музикална педагогика и магистратура по хорово дирижиране.

Завършва магистърска програма хореография на съвременния танц в НБУ гр. София. Изследванията ѝ в дипломните ѝ работи са тясно свързани с афро-бразилския фолклор.

Завършва обучителната програма по съвременен танц Dance PORT Derida към Derida Dance Center гр. София;. Отделно е сертифициран фасилитатор по метода семейни констелации към Учебен център по щастливи отношения” и към „Академия за щастлив живот” с преподаватели от Русия и България.

Моника Петкова

Моника Петкова

Здравейте,казвам се Моника Петкова и съм част от екипа на Академия за обучение „Тиара". На двадесет и осем години съм и продължавам висшето си образование в Русенския университет със специалност „Предучилищна и начална педагогика с АЕ".

Имам много обичайни и необичайни интереси - обичам рисуването, народните танци и българския фолклор, често експериментирам с изработването на най-различни неща с необичайни материали. В свободното си време обичам да съм сред природата с любимото ми семейство.Това което ме стимулира да стана учител е любовта към българските деца, защото те могат много и имат нужда от малка помощ, за да покажат възможностите си.

Получих невероятния шанс да се присъединя към екипа на академията и така започна моето първо приключение като възпитател и педагог.Работата с деца е страхотна, винаги зареждаща и разнообразна. В забързания иновативен свят в който живеем, за мен е много важно и обучението на децата да не е еднообразно, да е интересно и ефективно. Точно това искам да предам на учениците си и с помощта на прекрасния екип до мен се надявам да го постигна !